keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Poro-pizza

Tein tämän "Mitä tänään syötäisiin" ohjeen perusteella. Poro on sen verran suolaista, että nuo tomaatit ja ananakset voisi aivan hyvin laittaa suoraan jo uuniinkin pizzan päälle. Näin pizzaa olisi järkevämpi pakastaa, kun ei tarvitsisi pitsalle olla aina "makeuttajaa" kun sulattaa.

Pohja:
1½ dl vettä
½pkt hiivaa
½tl suolaa
2 rkl öljyä
4 dl vehnäjauhoja


Tomaattikastike:
2 prk tomaattipyreetä
2rkl ketsuppia
6-7 lehteä tuoretta basilikaa
Pitsamaustetta
Pippurisekoitusta
Valkosipulimaustetta
Oreganoa
Jauhettua Chiliä

Täyte:
150g kylmäsavuporoa
3-4dl juustoa
(sinihomejuustoa)
(aurinkokuivattuja tomaatteja)

Pitsan päälle:

Tomaattia siivuina
Ananasta
Rucolaa
Oliiviöjy-Balsamicco-Ananasmehu sekoitusta (1/3 osaa kutakin)

Paista 225 asteessa uunin alemmalla keskitasolla 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti