lauantai 10. huhtikuuta 2010

Broileri-pekonirullat

Olen muuttanut ja minulla on nyt upouusi kiertoilmauuni, joka vaatii hiukan uudelleenopettelua ruuanlaittoon. Kun aloin etsimään kuinka kauan näitä rullia kannattaisi paistella uunissa, törmäsin ongelmaan, ettei kovinkaan monta ohjetta löytynyt, joten lisään omani joukkoon.

4kpl broilerin fileeleikkeitä
1pkt amerikan pekonia
tuoretta basilikaa
aurinkokuivattua tomaattia
feta tai sinihomejuustoa

Levitä leikkeet leikkuulaudalle. Levitä jokaisen leikkeen päälle basilikaa, aurinkokuivattua tomaattia ja joko fetaa tai sinihomejuustoa. Kääri leike rullalle ja kiinnitä hammastikuilla. Kääri pari palaa pekonia rullan ympärille. Paista rullat ensin paistinpannulla, jotta saat pekoniin hiukan väriä. Laita rullat sitten uuniin (kierotilmauuni 175 astetta) noin puoleksi tunniksi.

Tarjoa salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti