sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Feta-oliivitortut

Leipomavimma iski ja päätin tehdä suolapaloja tämän Pirkan ohjeen mukaan. Noudatin alkuperäistä ohjetta muutoin, mutta kaulin levyjä hiukan matalammiksi, käytin vihreitä oliiveja mustien sijaan ja sivelin levyt pestolla ennen täytteen levitystä.

Lehtitaikinalevyjä (3 kpl)
½ pakettia apetina fetapalasta
n. 10 vihreää oliivia pilkottuna
n. 3 aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
n 1,5 dl juustoraastetta
Pestoa

Sulata levyt ja kauli niitä hiukan matalammiksi. Murskaa feta haarukalla, lisää joukkoon pilkotut oliivit ja tomaatit sekä juustoraaste.

Leikkaa levyistä ½ sentin viipaleet talteen. Levitä pestoa levyjen keskiosaan (jätä reunat vapaaksi) ja jaa täyte peston päälle. Asettele poisleikatut suikaleet ristiin täytteen päälle ja kiinnitä levyyn.
Voitele munalla ja paista kiertoilmassa 200 asteessa n. 15min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti