torstai 7. maaliskuuta 2013

Riivitty possu BBQ-kastikkeella

Minulla on tehnyt jo pitkään mieli riivittyä possua ja tänään vihdoin inspiroiduin sitä kokeilemaan. Tosin possun osalta en jaksanut odotella kypsymistä, vaan turvauduin kaupan valmiiksi paistettuihin ribseihin, joista riivin lihat irti. Ostin noin 500g ribsejä ja kastiketta olisi riittänyt isommallekin lihamäärälle. Tämä tuli syötyä juustosämpylän välissä karamellisoidun sipulin kera. Oli aikas nams!

Kastike possulle:
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1dl omenaviinietikkaa
2dl ketsuppia
1tl dijonsinappia
½dl texas pete wings sauce
3/4dl soijaa
½dl vettä
3rkl sokeria
jalosavua reilulla kädellä
suolaa
cayannepippuria
chilijauhetta
paprikajauhetta
Santa Marian roasted garlic & pepper mausteseosta

Sekoita ainekset ja anna keittyä kasaan. Lisää riivityn possun sekaan ja sekoita tasaiseksi massaksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti