Minulla on jo hetken aikaa ollut kaapissa pannupizzavuoka odottamassa testailua. Tänään sen aika koitti. Kokeilin samalla ensimmäistä kertaa kunnon mozzarella-juustoa pizzaan. Pitää muistaa seuraavalla kerralla tehdä kokeilu kerrallaan, sillä juuston määrä oli nyt vähän hakusessa. Mutta pohja oli ihan toimiva, vaikka siihen öljyä laitoinkin. Seuraavan kerran voisi kokeilla ilman öljyä ja testata tulisiko hiukan pehmeämpi vielä. Hyvää oli silti ja irtosi todella hyvin vuoasta.
Pohja:
2dl vettä
3½ tl kuivahiivaa
1tl suolaa
1tl sokeria
3,5dl durumjauhoja
(2 rkl öljyä)
Tein pohjan juuren kautta, eli vesi, hiiva, sokeri, suola ja 2dl jauhoja sekaisin ja vartiksi kohoamaan, jonka jälkeen sitten alustellen loput aineet. Sitten levitin pohjan öljyttyyn vuokaan öljytyin käsin ja annoin kohota vielä sen aikaa kun uuni lämpesi. Päälle itse keiteltyä tomaattikastiketta jonka tuunasin bbq-kastikkeella, mozzarella-juustoa, tuoretta ananasta ja pepperoni-makkaraa. Paistelin n.250 asteisessa uunissa sellaisen 15-20min välillä vähän lämpötilaa säätäen ja pohjaa kurkkien :)
perjantai 20. helmikuuta 2015
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti