perjantai 23. helmikuuta 2018

Mustapapu-Browniet

Yritän hiukan elämäntapamuutosta ja erään kokkikurssin innoitamana lähdin kokeilemaan mustapapu-brownieta. Onnistuivat hyvin ja muutaman muutokset tekisin. Ensinnäkin lyhyempi paistoaika riittää, sekä laittaisin enemmän taateleita, ja jättäisin siten sokeria vähemmälle. Tässä nyt kuitenkin mitä tein.

5 tuoretta taatelia (laittaisin enemmän)
2rkl sokeria (jättäisin pois)
2rkl öljyä
4rkl maitoa
1rkl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta (voisi laittaa enemmänkin)
1 rkl hunajaa
1dl gluteiiniton jauhoseos
½ prk Pirkka mustapavut
50g 80% tummaa suklaata (voi jättää poiskin jos lisää kaakaojauhetta)
1 kanamuna
vadelmia

Sekoita taatelit, valutetut mustapavut, öljy, maito, ja taatelit sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää sitten loput aineet ja levitä öljyttyyn uuniatiaan. Minulla oli ehkä vähän turhan pieni astia. Paista uunissa 20-30min. Jäähdytä ja tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti