Tein tänään jälkkäriksi mustikkapaistosta. Paistosta olisi luultavasti pitänyt paistaa hiukan korkeammassa lämpötilassa, sillä 20min paistoajasta huolimatta ei muruseos kunnolla kovettunut. Mutta paistos oli silti niin hyvää, etten edes kuvaa ehtinyt ottaa, kun se oli jo kadonnut parempiin suihin :) Ohje on Tuulentuvan blogista bongattu.
2 dl mustikoita
2tl perunajauhoja
4 rkl kaurahiutaleita
2 rkl ruisjauhoja
2½ rkl flora culinessea
1½ rkl sokeria
Kaada mustikat paistonkestävän kipon (kuten kahvikuppi) pohjalle ja sekoita perunajauhot sekaan. Sekoita kaurahiutaleet, ruisjauho, sokeri ja flora culinesse sekaisin. Lämmitä seosta pari sekunttia mikrossa, niin saat rasvasta juoksevampaa. Lado muruseos mustikoiden päälle. Minä paistoin kupposia 200 asteessa n. 20 min, mutta kuten jo sanottua, korkeampi lämpötila voisi olla paikallaan.
Tarjoile lämpimänä jäätelön kera.
sunnuntai 5. huhtikuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti