sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kasvispihvit

Tein tällaisia kasvisraastepihvejä Glorian Ruoka&Viinin Lanttu-speciaalin innoittamana.
Tuli varsin makoisia mutta kannattaa malttaa sen pannulle laitettavan massan kanssa. Tästä määrästä tekisin 14kpl lättyjä pienellä lettupannulla. Näiden kaverina söin kaupan valmista tsatsikia mikä sopi mieletäni erinomaisesti näiden kanssa.


150g lanttua
150g porkkanaa
1 kananmuna
150g pirkka vuohenjuustoa (pehmeä vuohenjuusto toimisi paremmin)
n. 3/4dl vehnäjauhoja
Pippurisekoitusta
Paistamiseen flora culinesse

Kuori ja raasta lanttu ja porkkanat. Sekoita raasteen sekaan vuohenjuusto, muna vehnäjauhot ja rouhaise pari kierrosta pippurisekoista sekaan. Sekoita tasaiseksi massaksi ja paista lettupannulla pihveiksi. Anna letun hyytyä ennen kääntämistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti