lauantai 22. syyskuuta 2012

Vuohenjuusto-Salvia-Possut

Työväenopiston yrttikurssilla tehtiin tämmöisiä possuja, joita päätin kokeilla kotonakin ja tuunata vähän vuohenjuustolla. Vuohenjuusto oli ehkä vähän turhaa eikä se possun kanssa niin hyvin menekään yhteen.

Pihvit:
2 possun ulkofilepihviä
Kypsytettyä vuohenjuustoa (esim Pirkka)
2-4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
Tuoretta salviaa

Paistamiseen voita ja öljyä

Kastike:
1dl omenamehua
1dl vettä
pala lihaliemikuutiosta
soijaa
maizenaa suurustamiseen
tuoretta salviaa

Nuiji possun filepihvit litteiksi isoiksi levyiksi. Levitä pihveille salviaa reilusti ja  vuohenjuustopalat yhteen päätyyn.

Rullaa possut rulliksi ja kieritä ilmakuivattu kinkku ympärille tiiviiksi paketiksi.

Paista rullia joka puolelta kuumalla pannulla öljyssä ja voissa.

Lisää vettä 1dl ja ½dl omenamehua ja lihaliemitiiviste ja keittele miedolla lämmöllä rullat kypsiksi (n. 10min).
Lisää loppuun omenamehuun maizena ja suurusta kastike sillä. Lisää tuoreet salviat ja mausta tarvittaessa soijalla ja pippurilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti