Valkokastike:
1prkl Kolmen Juuston Kermaa
2,5dl maitoa
2dl juustoraastetta
1/3 pkt koskenlaskija voimakas
valkopippuria
Jauhelihakastike:
400g naudan paistijauheliha
1prk Yrtti tomaattimurska
2 porkkanaa raastettuna
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
1dl vettä
1prk tomaattipyreetä
Ketsuppia
pizzamaustetta
paprikaa
grillausmaustetta
piripirimaustetta
pipourisekoitusta
cayannepippuria
Tee jauhelihakastike sekoittamalla aineet ja anna hautua n 10 min. Tee valkokastike lämmittämällä aineet kattilassa kunnes juusto on sulanut. Lado lasagnevuokaan vuoron perään valko- ja jauhelihakastiketta ja lasagnelevyjä. Kuorruta lopuksi juustoraasteella.
Paista uunin alemmalla keskitasolla 200 asteessa noin puoli tuntia.
sunnuntai 25. syyskuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti