Kanaa intialaisittain:
3 rkl rypsiöljyä
1 iso sipuli pieneksi silputtuna
5 valkosipulin kynttä pieneksi pilkottuna
3tl raastettua inkivääriä
1tl harissaa
1 tlk (370g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
½tl murskattua korianteria
juustokuminaa
currya
chilijauhetta
450g hunajamarinoituja broilerinfilesuikaleita
1 dl kermaa
Lisäksi Naan-leipää, Basmatiriisiä ja Raitaa.
Aloitin paistamalla sipulisilppua miedolla lämmöllä pannulla öljyssä. Kun sipulit olivat pehmenneet lisäsin tomaattimurskan ja mausteet. Annoin keittyä kasaan n. 20 min millä välin paistoin filesuikaleet erillisessä pannussa. Lisäsin filesuikaleet ja kerman kastikkeen joukkoon.
Raidan tein sekoittamalla Santa Marian valmispussin ruokajogurttiin.
Söin sapuskan raidan, itsetehtyjen Naan-leipien ja basmatiriisin kanssa.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti