Jauhelihakastike:
400g naudan paistijauhelihaa
1tkl (370g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2rkl ketsuppia
n. ½ dl vettä
2 punasipulia
5-6 kynttä valkosipulia
1tl harissaa
mustapippuria
aromisuolaa
oreganoa
Valkokastike:
2dl creme fraiche 5%
2,5 dl ruokakermaa
3-4 dl juustoraastetta
valkopippuria
Ruskista punasipuleita hetken aikaa pannulla ja lisää jauheliha. Ruskista jauheliha ja lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna porista pienellä lämmöllä n. 15min.
Tee valkokastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
Lado uunivuokaan ensin lasagnelevyjä, sitten jauhelihakastiketta ja lopuksi valkokastiketta. Toista 2 kertaa. Laita päällimmäiseksi lasagnelevyjä, valkokastiketta ja 2-3dl juustoraastetta.
Paista uunin alemmalla keskitasolla 200 asteessa n. 25 min.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti