lauantai 18. tammikuuta 2014
Pulled pork burgers
1kg Kassleria
Mausteseos (rub):
1rkl fariinisokeria
2tl paprikaa
2tl karkeaa suolaa
sipulijauhetta
valkosipuliroihetta
½tl chiliä
½tl mustapipuria
Keitinliemi:
Kuumaa vettä
2 Sipulia
4 valkosipulinkynttä
kokonaisia mustapippureita
BBQ-Kastike:
4dl sokerillista coca-colaa
1dl ketsuppia
2 limen mehu
4rkl ruokosokeria/siirapia
4rkl punaviinietikkaa
1 sipuli
8 valkosipulin kynttä
jalosavua
Suolaa
mustapippuria
2prk tomaattipyreetä
2 pientä kuivattua chiliä
Burgerisämpylät:
Katso erillinen ohje
Lisäksi:
Coleslawta
Marinoituja punasipuleita
Hiero rub possun pintaan ja anna marinoitua yön yli. Paista possun pinnat kiinni, lisää liemen kanssa (kuumenna se eka) paistoastiaan (pataan), peitä foliolla tai kannella ja paista uunissa noin 175 asteessa 3 tuntia, poista folia ja paista vielä tunti tai ainakin kunnes liha murenee.
Tee BBQ kastike pilkkomalla sipulit ja keittämällä kaikkia aineksia kattilassa miedolla lämmöllä noin puoli tuntia. Soseuta tasaiseksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti